Ordinært medlemskap

Du skal slippe å stå alene hvis du får problemer på jobben eller i privatlivet. 3000 tillitsvalgte og dyktige ansatte, med solid kompetanse og inngående kjennskap til din bransje, stiller opp for deg og din arbeidsplass uansett om du har tariffavtale eller ikke.

Trygghet i arbeidslivet

Våre tillitsvalgte, forhandlere og advokater kan kjørereglene i arbeidslivet.

Norges beste innboforsikring inkludert

Vi har forhandlet frem svært gunstige forsikringsavtaler for medlemmene. Du får blant annet innboforsikring fra LOfavør inkludert i medlemskapet.

Hjelp hvis du får problemer på jobben, og HELP som hjelper deg privat

Industri Energi har dyktige tillitsvalgte og advokater som kan kjørereglene i arbeidslivet. Våre folk stiller opp for deg, så slipper du å stå alene.

Du får også tilgang til advokat i privatlivet gjennom advokatforsikring fra HELP. Du betaler ingen timepris eller egenandel, og hele familien er dekket.

Gode betingelser på boliglån

Som medlem hos oss får du gode betingelser på boliglån gjennom medlemsprogrammet LOfavør.

Pensjonsrådgivning

Har du spørsmål om pensjon? Vet du hva som lønner seg for deg? Industri Energi har et svært godt pensjonsrådgivningstilbud til medlemmene, med egen pensjonstelefon for alle medlemmer uansett alder – samt en mer dyptgående rådgivningstjeneste for medlemmer fra 57 år og oppover.

Få refundert 25 prosent av studieavgiften på BI, søk om stipend og gratis kurs

Industri Energi har en samarbeidsavtale med Handelshøyskolen BI. Alle som har vært fullt betalende yrkesaktive medlemmer i minst 6 måneder får refundert 25 prosent av studieavgiften.

I tillegg kan du søke oss om inntil 13 500 kroner i stipend i året. Vi arrangerer også gratis kurs og konferanser for tillitsvalgte og medlemmer, inkludert reise og opphold.

Billig bilutleie fra Hertz

Skal du leie bil, er det penger å spare som Industri Energi-medlem.
Våre medlemmer får mellom 10 og 20 prosent rabatt på leiebil fra Hertz.
Hertz finner du i hele verden.

Billig leiebil får du ved å oppgi vår rabattkode (CDP-nummer):732070.

Strømavtale med Fjordkraft

Gjennom Industri Energi kan du benytte deg av medlemstilbud hos Fjordkraft. Spar penger på strøm og mobilabonnement for hele familien.

Flere medlemsfordeler hos LOfavør

Hva koster det å være medlem?

Yrkesaktive medlemmer med ordinært medlemskap betaler en andel av lønnen i kontingent. Jo lavere lønn, dess lavere kontingent.

Utmelding

Eventuell utmelding må gjøres skriftlig til forbundet til post@industrienergi.no, alternativt per post om en ikke har epost. Utmelding må også gjøres skriftlig ved bytte til et annet fagforbund.