Pensjonist

Du skal slippe å stå alene hvis du får problemer på jobben eller i privatlivet. 3000 tillitsvalgte og dyktige ansatte, med solid kompetanse og inngående kjennskap til din bransje, stiller opp for deg og din arbeidsplass uansett om du har tariffavtale eller ikke.

Behold tryggheten – selv om du ikke er yrkesaktiv

Pensjonister har ikke mulighet til å melde seg inn, men som pensjonist bør du likevel videreføre medlemskapet til en redusert pris, for å beholde de gode forsikringene du har i medlemskapet ditt.

Pensjonistmedlemmer betaler kun 285 kroner per måned fram til de fyller 75 år, 166 kroner per måned etter de har fylt 75 år, inkludert LOfavør Advokatforsikring. 

Pensjonister som har fylt 75 år har en redusert kontingent siden forbundet dekker kostnadene for LOfavør Innboforsikring og LOfavør Grunnforsikringen.

Hvis du har sammenhengende medlemskap i et LO-forbund i 45 år blir du æresmedlem og medlemskapet er gratis. Du må fremdeles betale for LOfavør Advokatforsikringen og/eller LOfavør Reiseforsikring hvis du ikke har reservert deg.

Se nedenfor hvilke gunstige forsikringer du beholder når du fortsetter medlemskapet i Industri Energi:

Tilgang på gode medlemsfordeler hos Pensjonistforbundet

Som pensjonistmedlem i Industri Energi vil du inkludert i medlemskapet ditt få tilgang til alle Pensjonistforbundets medlemsfordeler, i tillegg til de du allerede har gjennom Industri Energi. Helt uten økning i kontingenten din.

Blant fordelene er:

  • Medlemsbladet Pensjonisten tilsendt i posten 7 ganger i året
  • Gode rabattavtaler
  • En felles stemme som kjemper for din sak
  • Lokalt engasjement og felleskap

Videreføre markedets beste forsikringer

Vi har forhandlet frem markedets beste forsikringer som du trenger i hverdagen med de beste vilkårene. Det er ingen grunn til ikke å beholde disse selv om du ikke lenger er yrkesaktiv.

Pensjonstelefon

Industri Energi har en egen, gratis og uavhenig pensjonstelefon for medlemmene.