Nye gratis kurs fra Handelshøyskolen BI


Industri Energi gir som tidligere støtte til at medlemmer kan gjennomføre korte kurs hos BI handelshøyskolen gratis. -Forbundet er opptatt av gode fordeler for medlemmene og muligheter for utvikling. Derfor er det gledelig å kunne tilby gratis kurs, opplyser arbeidsutvalgsmedlem Barbro Auestad.

Industri Energi har en avtale med BI handelshøyskolen som gir medlemmene 25 prosent refusjon på studieavgiften på all utdanning hos BI ved bruk av rabattkode. Når man har betalt studieavgiften får man tilbakebetalt 25 prosent av beløpet fra forbundet. I tillegg er det mulig å søke inntil 13 500 kroner i utdanningsstipend per år. BI har en ny serie korte kurs på bachelornivå som omhandler digital ledelse og strategi, som hjelper å forstå digitalisering og hvilken endringskapasitet dette gir. Kurset er rettet mot ledere, prosjektledere og alle som jobber med omstillings- og endringsprosesser. Serien er delt opp i kursene:

Søknadsfrist er 17.oktober.

To av kursene har oppstart i 2023, den siste i 2024.

Forbundet dekker mellomlegget for et av kursene i året

Siden det er bare mulig å søke utdanningsstipend en gang i løpet av et år vil det kun være mulig å få støtte til ett av kursene i 2023.

-For ett av disse kursene i året gjør forbundet som tidligere og dekke mellomlegget. Kursene koster 6 950 kroner, vi refunderer 25 prosent, 4 000 kroner kan søkes via utdanningsstipend, så dekker forbundet mellomlegget på 1 212 kroner for å gjøre kursene gratis, forklarer Auestad.

Hvis ikke disse kursene er av interesse, har BI flere andre korte kurs eller lengre studier man får refusjon og utdanningsstipend til.

Forbundet har en rekke tilbud innenfor kurs og kompetanseheving gjennom eget kurs- og kompetansesenter, støtte til fagbrev som praksiskandidat, AOF og bransjeprogrammene.

Det finnes studier under bransjeprogrammene for deg som arbeider i de følgende bransjer:

Olje-, gass- og leverandørindustrien

Industri- og byggenæringen

Maritim næring