Meld deg på vår helikopterkonferanse

LOs helikopterutvalg arrangerer 19.-20. april en konferanse der medlemmer, tillitsvalgte og verneombud kan lære mer om hva som foregår i helikopterbransjen.

-Nytt i år er at vi går fra tidligere å holde et halvdagsseminar til å kjøre en konferanse over to dager. Det vil bli et spennende og variert program, med presentasjon av helikoptertyper, samt diskusjon om aktuelle saker og tema, sier Henrik Solvorn Fjeldsbø, som leder LOs helikopterutvalg.

Målgruppen for konferansen er tillitsvalgte og verneombud i oljebransjen og helikopterbransjen, samt medlemmer som har helikopterrelaterte jobber.

Dette er tredje gang vi arrangerer et slikt seminar.

Gir godt innblikk i helikoptersikkerhet

Fjeldsbø sier helikopterseminarene har vært svært populære og fått gode tilbakemeldinger fra deltakerne.

-Deltakerne får et godt innblikk i hva som rører seg i helikopterbransjen og hva vi i LOs helikopterutvalg driver med. Samtidig er det verdifullt for oss i utvalget å ha god kontakt med medlemmene. Med seminaret kan vi orientere de direkte om hva vi jobber med og samtidig få tilbakemeldinger og innspill.

Det jobbes med å ferdigstille endelig program, men vi kan avsløre en av helikopterfabrikantene vil komme og presentere deres aktuelle kandidat for norsk sokkel.

-Vi ønsker også at Havarikommisjonen forteller om deres arbeid og pågående granskninger. Og vi har fått bekreftet at Sikorsky vil gi en oppdatering om dagens offshoreflåte, Nordic Unmanned vil snakke om muligheter og utfordringer med droner offshore. Og det vil bli tatt opp flere viktige saker og tema som kan påvirke helikoptersikkerheten i tiden framover, sier Fjeldsbø.

Om kvelden blir det mat og drikke, samt omvisning i CHC Helikopter Service sin SAR-hangar og en tur innom Bell sitt opplevelsessenter på Sola.

Gratis arrangement for alle interesserte

Konferansen er gratis og åpen for alle interesserte. Hvis det blir fullt forbeholder arrangør seg retten til å prioritere hvem som får delta.

Konferansen vil foregå på Scandic Stavanger Airport på Sola, 19.-20. april, fra lunsj til lunsj.

Arrangementet er et samarbeid mellom Industri Energi, Norsk Flygerforbund, Norsk Helikopteransattes Forbund og LO.

Meld deg på konferansen her.