Viktig beskjed vedrørende kurs- og konferansepåmelding

tirsdag 27. februar 2018

Industri Energi sin leverandør av kurspåmelding har hatt et driftsproblem. Dette har ført til at flere av de som har søkt på våre kurs og konferanser har blitt borte i våre systemer. Har du søkt på kurs eller konferanse uten å ha fått bekreftelse fra Industri Energi på e-post, må vi dessverre be deg om å søke på nytt.

Alle som søker på våre kurs eller konferanser skal få en bekreftende e-post fra Industri Energi. Har man fått det er alt i orden. Da trenger man ikke foreta seg noe.

Har man derimot IKKE har fått e-post fra forbundet med beskjed om at påmeldingen er registrert, må vi dessverre be dere om å legge inn søknaden på nytt. Skriv i så fall «tidligere søker» i kommentarfeltet på søknadssiden.

Vi beklager veldig bryet det medfører, og følger opp leverandør.

Problemet skal nå være løst, men dersom noen mot formodning fortsatt skulle oppleve å søke men ikke få bekreftelse på e-post innen to virkedager – ta kontakt med oss på reise@industrienergi.no eller 472 60555 (Cathrine), så fikser vi det manuelt

Til tillitsvalgte og klubber/avdelinger/foreninger i Industri Energi: Vi ber om at dere tar dette opp lokalt, hjelper oss med å sjekke om det kan være folk som har meldt seg på kurs eller konferanse men ikke fått bekreftelse.

Kort oppsummert: Alle som har fått bekreftelse er påmeldt og alt i orden. De som ikke har fått bekreftelse må legge inn påmelding på nytt.

Vi beklager igjen det inntrufne!