Til minne om kollega Einar Johannessen

Det er med stor sorg vi mottok budskapet om at vår kjære kollega Einar Johannessen (f. 1966) sovnet inn på Stavanger universitetssjukehus mandag.

Einar var utsatt for en ulykke i august i fjor, og har siden da vært pasient på Stavanger universitets­sjukehus. Dessverre var skadene og implikasjonene for store. 

Einar ble ansatt i Industri Energi i 2006 og har hatt ansvaret for oljeserviceavtalen. De siste årene var han leder for OSA-inspektoratet.

Før Einar ble ansatt i Industri Energi, var han i mange år brønnleder og jobbet i Smedvig offshore, samt at han var tillitsvalgt i store deler av sitt yrkesliv.

Einar har vært en trofast medarbeider med en enorm kunnskap om faget sitt og oljeserviceavtalen. Vi kommer til å savne Einar, både den lune personen han var, men også hans erfaring, kompetanse og historiekjennskap, som han delte med oss som han var kollega med.

Stavangerkontoret vårt, forbundet vårt, og fagforeningsarbeidet på norsk sokkel har i dag mistet en kjær og dyktig kollega – og kamerat.

Einar etterlater seg kone, ei datter og en stesønn.

Våre tanker og vår dypeste medfølelse går til Einar sin familie, og til kollegaer og tillitsvalgte som arbeidet nært, tett og lenge med Einar.