Schjøtt-Pedersen slutter: Vi takker han for at vi alltid har hatt åpen dialog

fredag 3. januar 2020

-Jeg håper Norsk olje og gass vektlegger fortsatt godt topartssamarbeid og åpen dialog og når de skal finne Schjøtt-Pedersens etterfølger som leder, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen gjorde det fredag formiddag kjent at han trekker seg fra sin stilling som administrerende direktør i Norsk olje og gass.

-Karl Eirik kom inn i denne olje- og gassbransjen i en vanskelig tid for næringen, med stramme økonomiske rammer og krevende omstillinger. Selv om vi ikke alltid har vært enig, så har vi hele tiden hatt god og åpen dialog, også om de vanskelige tingene, sier forbundsleder Frode Alfheim i Industri Energi.

-Jeg vil takke Karl Eirik for at vi alltid har hatt så god dialog. Det er fundamentet i topartssamarbeidet og den norske modellen, sier Alfheim.

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen har vært en klar stemme for olje- og gassnæringen i debatten om Norges viktigste næring, siden han tiltrådte i 2015.

-Næringen står i en brytningstid og jeg håper Norsk olje og gass vektlegger fortsatt godt topartssamarbeid og åpen dialog med fagbevegelsen når de skal finne Karl Eiriks etterfølger som administrerende direktør. Å gå bort fra denne linjen vil verken tjene oss eller næringen, sier Alfheim.

Vi ønsker Karl Eirik Schjøtt-Pedersen lykke til videre.