Boliglån: Ny avtale gir bedre renter til medlemmene

Ny låneavtale gir bedre renter til alle, men førstegangskjøpere får en ekstra god deal. Foto: LOfavør.
Ny låneavtale gir bedre renter til alle, men førstegangskjøpere får en ekstra god deal. Foto: LOfavør.

onsdag 21. august 2019

Oppdatert 10. februar 2019

LO og forbundene har nå fremforhandlet nye og lavere renter for medlemmene på boliglån. Førstegangskjøpere får en spesielt god deal med nominell rente på 2,49 prosent. Alle andre medlemsgrupper kommer også svært godt av den nye avtalen, og tilbys en rente fra 2,55 prosent.

–LO har et godt fordelsprogram for fagorganiserte, med blant annet Norges beste innboforsikring. Nå er vi glade for å kunne tilby medlemmene våre enda bedre betingelser på boliglån, og dermed større trygghet i hverdagen, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen.

Det er gjennom fordelsprogrammet LOfavør vi nå har inngått avtale med to banker i SpareBank 1-alliansen, SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN, om nye og bedre betingelser for boliglån til medlemmene.

Merk: Du kan også benytte deg av andre SpareBank 1-banker som tilbyr gode fordeler på boliglån til deg som er medlem, selv om det er de to overnevnte SpareBank 1-bankene den nye avtalen er inngått med og betingelsene som er nevnt her gjelder for.

Førstehjemslån med en av landets aller beste rentebetingelser

–Det er en utfordring for stadig flere å komme inn på boligmarkedet. Med rentebetingelser som gjør det mulig å håndtere lånet, kan flere unge få innpass i boligmarkedet. Det bidrar til mindre sosiale forskjeller, sier LO-leder Hans Christian Gabrielsen.

I Norge er det mange som ønsker å eie sin egen bolig. Det er en stor investering og det første boligkjøpet er krevende for mange. Vi er derfor stolte av å kunne tilby en av Norges beste renter på førstehjemslån til medlemmer som skal kjøpe sin første bolig.

Med den nye avtalen er renten fra 2,49% på førstehjemslån.

Priseksempel:Nominell rente 2,49% Effektiv rente 2,58% 2 mill. o/25 år. Kostnad kr. 705.820,- Totalt kr. 2.705.820,-* *Samlede kostnader omfatter renter, etablerings-, termin- og depotgebyr.

Du finner mer informasjon om førstehjemslånet på LOfavør sine nettsider.

Fra 2,55 prosent for alle andre medlemmer

Det er ikke bare førstegangskjøpere som tilbys svært gode betingelser gjennom den nye LOfavør-avtalen.

Boliglån Ung

LOfavør Boliglån for deg som er over 34 år

Les også denne artikkelen på Frifragbevegelse om den nye avtalen, hvor blant andreØkonom Hallgeir Kvadsheim (TV3) uttaler seg.