Meld deg på vårt offshore helikopterseminar

LOs helikopterutvalg arrangerer 6. april et offshore helikopterseminar i Stavanger der våre medlemmer kan få informasjon om hva utvalget jobber med og hva som foregår i offshore helikopterbransjen.

-Tanken med seminaret er at våre tillitsvalgte og verneombud, samt de som har helikopterrelaterte jobber skal få vite mer om hva vi i LOs helikopterutvalg driver med og gi oss innspill, sier Henrik S. Fjeldsbø som leder utvalget.

Han understreker at Helikopterutvalget jobber for å bedre sikkerheten for alle som bruker helikopter for å komme seg til og fra jobb, samt for å bedre søk- og redningstjenesten og helikopterflygeinformasjonstjenesten offshore.

-Konferansen bør ha stor interesse for alle som har helikopterrelaterte jobber, som HLO og luftkoordinatorer. Og ikke minst alle tillitsvalgte og verneombud som har medlemmer som reiser offshore, sier Fjeldsbø.

Seminaret er gratis og åpent for alle interesserte, men arrangør forbeholder seg retten til å prioritere hvem som får delta, hvis det blir fullt.

Dette er andre gang vi arrangerer et slikt seminar. Sist, i 2019, fortalte Bell om sin nyeste maskin Bell 525 Relentless. I 2020 og 2021 ble seminaret avlyst på grunn av koronapandemien.

-I år har vi invitert Sikorskys norske representant Aircontactgruppen, for å få høre hvilke oppdateringer de jobber med på nordsjøbussen S92, sier Fjeldsbø.

Seminaret vil foregår på Scandic Stavanger City, 6. april, klokken 1100-1600.

Arrangementet er et samarbeid mellom Industri Energi, Norsk Flygerforbund, Norsk Helikopteransattes forbund og LO.

Meld deg på seminaret her.

Offshore helikopterseminar, foreløpig program

Tid:                       6. april   11:00 – 16:00
Sted:                     Scandic Stavanger City

Overordnet tema for konferansen:

HVORDAN VIL OFFSHORE HELIKOPTERBRANSJEN NÅ UTVIKLE SEG?

11:00         Velkommen  v/ Henrik Solvorn Fjeldsbø, leder LO helikopterutvalg. 

11:05         LO Helikopterutvalg. Sammensetning og hvordan jobber vi v/Henrik Solvorn Fjeldsbø, leder LO helikopterutvalg.

11:40         LO Luftfart. Aktuelle saker inkludert SAR v/Erik Hamremoen,                         spesialrådgiver Luftfart og Beredskap i LO.                            

12:10         Lunsj og minglepause.

13:10         Dagsaktuelle saker av betydning for bransjen v/Torstein Sandven (Norsk Flygerforbund) og Anders Bertelsen (RelyOnNutec).

14:00         Sikorsky S-92. Oppdatering til A+ og B ved Johan Stenersen, Aircontact Group.

14:30         Pause

14:45         HOFO-regelverket. CAMO- og part 145-utfordringer v/ Tommy Olsen, Norsk Helikopter Ansattes Forbund.                                     

15:30         Innspill fra deltagerne på tekniske eller operative forhold v/Tom Stian Beitland, Norsk Helikopter Ansattes Forbund.

16:00         Slutt