Korona-situasjonen og medlemskapet i Industri Energi ved permittering

torsdag 19. mars 2020

I forbindelse med situasjonen rundt koronaviruset og permitteringer dukker det opp mange spørsmål fra våre medlemmer om kontingent og medlemskapet.

Kontingent: Hvis du blir permittert fra egen bedrift vil du ikke lengre bli trukket kontingent over lønn etter at arbeidsgivers periode med lønnsplikt er over.

Du vil i stedet motta en giro fra Industri Energi på kr. 251,- pr. måned, kr 344 – om du også har reiseforsikring. Dette går til å dekke kostnadene med å opprettholde de kollektive forsikringene som inngår i medlemskapet i Industri Energi.

Det er i denne forbindelse viktig at vi har registrert riktige opplysninger på deg, deriblant din adresse. Gå inn påwww.industrienergi.novelg«Min side»og sjekk registrerte opplysninger.

For deg som i dag jobber i en bedrift uten tariffavtale og betaler kontingent direkte inn til Industri Energi, send mail tilpost@industrienergi eller ring 22 03 22 00 og varsle oss om at du har blitt permittert. Du vil da motta samme giro til å dekke de kollektive forsikringene.

Øvrige forsikringer og bank: Forsikringer som i dag betales direkte av medlemmet fortsettes som før. Ta kontakt med din lokale Sparebank 1 hvis du har spørsmål angående dine forsikringer.

Er du kunde i Sparebank 1 og har behov for å diskutere endret økonomisk situasjon på grunn av permitteringer, ta kontakt med din lokale Sparebank 1.

LO-medlem og bekymret som følge av koronakrisen?

Arbeidsrelaterte spørsmål og svar som følge av koronakrisen

For andre spørsmål: Har du spørsmål i forbindelse med korona-situasjonen og permitteringer, ta kontakt med din lokale tillitsvalgt.

Følg med på Industri Energis nettsider og Facebook. Industri Energi har også laget en temaside for koronakrisen. Den finner du her.