Industri Energi Ung ønsker flere skoleinformatører

Karl Ruben Gaasø, leder i Industri Energi Ung.
Karl Ruben Gaasø, leder i Industri Energi Ung.

tirsdag 11. desember 2018

– Vi ønsker vi tips om hvilke skoler vi bør besøke i vår og samtidig invitere flere unge medlemmer til å dra på skolebesøk, sier Karl Rubben Gaasø, leder i Industri Energi Ung.

I forbindelse med skolebesøkene i fjor vår organiserte Industri Energi Ung 170 elever bare på kjemi- og prosessfag. Ungdommene er nå godt i gang med å avtale vårens skolebesøk. Og ønsker tips om skoler og samtidig invitere unge medlemmer til å dra på skolebesøk for forbundet.

– Vi ønsker å gi unge medlemmer muligheten til å presentere Industri Energi i det ganske land. Hensikten med skolebesøk er å lære elever og fremtidige fagarbeidere om viktigheten av et organisert arbeidsliv. Den erfaringen vi som fagarbeidere sitter med er noe elevene ikke kan lære på skolen og noe de absolutt bør ta med seg i læretiden, sier Karl Ruben Gaasø.

Som skoleinformatør vil du lære mye om forbundet vårt og LO, og samtidig få erfaring i det å presentere foran andre.

Hvis du føler at du trenger mer kompetanse for å gjøre et besøk dette, så frykt ikke, vi har et kurs som er spesielt rettet mot dette. Skoleinformatørkurset vil foregå 12-13. februar i Stavanger.

På kurset får du får innføring i presentasjonsteknikker og blir gjort kjent med det du skal presentere på skolen.

Har du tips eller ønsker å dra på skolebesøk, bruk denne linken.

Meld deg på kurset her.