Industri Energi Garanti: Ny strømavtale for Industri Energis medlemmer

tirsdag 1. juni 2021

I samarbeid med Fjordkraft lanserer vi nå en ny strømavtale for våre medlemmer. Samtidig slutter vi å selge og markedsføre avtalen vi har hatt i alle år, Topp 3 Garanti.

Med den nye Garanti-avtalen får du samme pris uansett hvor du bor i landet. I tillegg har avtalen prisgaranti i vintermånedene, noe som gir deg en forutsigbar og rimelig strømavtale.

– Akkurat nå er prisene i kraftmarkedet høyere enn normalt for årstiden. Derfor har vi valgt å lansere avtalen med en prisgaranti nå i sommer, sier seksjonsleder Torbjørn Teigland i Industri Energi.

– Hvis du heller ønsker en spotprisavtale som følger markedsprisen fra time til time, er det fremdeles mulig å velge Industri Energi Spotpris, sier Teigland.

Du kan lese mer om våre to medlemsavtaler her.

Mobilabonnement

Det er også mulig å tegne mobilabonnement til deg og hele familien gjennom Fjordkraft. Du kan velge abonnement med enten 3, 5 eller 10 GB i måneden. De første to månedene får du dobbel data.

For deg som vil ha 100% ren energi

Fjordkraft tilbyr en tjeneste de kaller «Norsk Vannkraft».Norsk Vannkraft er et enkelt og rimelig miljøtiltak for deg som vil ha 100% ren energi.

Denne tjenesten endrer ikke hvilken strøm du får i stikkontakten hjemme, men gir deg en trygghet om at pengene du betaler for strømmen utelukkende går til norske vannkraftprodusenter. Et lite bidrag for en bedre fremtid.

Tjenesten koster 1 kroner per dag og kan legges til når du bestiller strøm.