Industri 2019 – industrikonferanse i Bodø 29.-30. oktober

tirsdag 15. oktober 2019

«Industrielt toppmøte» i Bodø for alle som brenner for norsk kraftforedlende industri. Hit kommer blant andre Frode Alfheim, Cay Nordhaug og Geir Vollsæter fra våre egne rekker, i tillegg til topper fra den andre siden av bordet og en rekke fageksperter. Og ja – det er fortsatt mulig å melde seg på.

Hva må til for fremtidig industrivekst i Norge? Hva skjer med bærekraft og lavutslippsløsninger for fremtiden, og hva vil den økende digitaliseringen ha å si for industrien? Dette er noen av kjernespørsmålene som vil bli diskutert på Industri 19 i Bodø 29.-30. oktober.

Årets program er knallsterkt, sjekke det ut i sin helhet på konferansens websider.

 

Tillitsvalgt og industri-entusiast? Da er dette noe for deg

Selv om konferansen har mange store navn på plakaten, er det på ingen måte slik at dette er en konferanse bare for dresskledde toppsjefer og direktører.

– Konferansen er til for alle som har hjerte og sjel i industrien. Helt fra starten har for fem år siden har vi tilrettelagt for at tillitsvalgte og lærlinger skal kunne delta,sier Jo Eirik Frøise, som jobber i Norsk Industri og er prosjektleder for konferansen.

– Dette har også resultert at vi de siste årene har reist rundt i industribedriftene over hele Norge og laget filmer som har fått samlebetegnelsen «stolt industriarbeider». Her treffer vi i stolte industriarbeiderne på sin egen arbeidsplass som forteller om sin bedrift og sine arbeidsoppgaver, sier Røise, og presiserer:

– Hos Industri 2019 er alle velkommen – det er nettopp dette som gjør at man får de gode samtalene i pauser og under den årlige industri-festmiddagen.

Påmelding

Frøise forteller at det er mulig å melde seg påhelt til de åpner konferansen, men husk at det fort blir fullt på hotellene i Bodø.

Du finner påmeldingsskjema her.

Merk: Industri Energi har en kvote plasser hvor vi tar kosten for tillitsvalgte som ønsker å delta men ikke får dette dekket av jobben, her er det fortsatt noen plasser igjen.Ta kontakt med Geir Vollsæter på epost dersom dette høres interessant ut.

Eget opplegg for Industri Energi-tillitsvalgte dagen før

Vi har et eget opplegg for tillitsvalgte i Industri Energi 28.10, altså dagen før selve konferansen starter. Dette ledes av Geir Vollsæter, ta kontakt med ham for nærmere info om dette.

Konferansen er et samarbeid mellom Norsk Industri, Industri Energi, LO, Alcoa, MO Industripark, Elkem, Celsa, Enova, NHO Nordland, Nordland Fylkeskommune og Sintef.