Hvem fortjener årets organisasjonspris?

fredag 14. juni 2019

Industri Energi er også i år på jakt etter kandidater til Organisasjonsprisen. Fram til 1. oktober kan du nominere noen du synes har gjort en god jobb for forbundet.

Organisasjonsprisen deles ut til noen som gjør en innsats i det viktige arbeidet med å bygge og styrke organisasjonen. Alle kan nominere noen de synes fortjener prisen.

Industri Energis organisasjonspris deles ut på Styrke-konferansen, som er lagt til Clarion Energy-hotellet i Stavanger 3-5. desember. Både tillitsvalgte, grupper av tillitsvalgte og avdelinger i en bedrift kan nomineres til prisen.

Gode kandidater til Organisasjonsprisen er noen som enten har økt organisasjonsprosenten betydelig eller har drevet klubben slik at de har god kommunikasjon med sine medlemmer. Prisen kan også gå til en avdeling som er god på saksbehandling.

Organisasjonsprisen ble delt ut for første gang i 2015. I tillegg til heder og ære får prisvinneren eller prisvinnerne 25000 kroner.

Industri Energi håper å få inn mange gode nominasjoner til årets pris.

Send nominasjon med begrunnelse påepost til forbundssekretær Jarle Vinesinnen 1. oktober.

 

Tidligere vinnere:

2018 – deles ut under årets Styrke-konferanse

2017- Krzysztof Jedlikowski og Macijei Marwicz ved Norse Production

2016- Alen Cahtarevic, Martha Skjæveland og Finn Arne Follestad

2015- Herdis Rosland Eide og Industri Energi-klubben i COOR Offshore i Bergen.

2014- Eivind Torvik og Sunndal kjemiske fagforening, Stein Tore Haga, Kent Hettervik og Rowan ansattes forening og Chris William Dale i Cosl.