Gjennombrudd i Wilhemsen Chemical med 22 nye medlemmer

Industri Energi hadde tre medlemmer på Wilhelmsen Chemicals tidligere. Nå er antallet 25 medlemmer, etter Einar Olsvik og Jarle Vines sin ververunde (Foto: Wilhelmsen).
Industri Energi hadde tre medlemmer på Wilhelmsen Chemicals tidligere. Nå er antallet 25 medlemmer, etter Einar Olsvik og Jarle Vines sin ververunde (Foto: Wilhelmsen).

tirsdag 12. april 2016

Industri Energi har fått 22 nye medlemmer i Wilhemsen Chemical på Nøtterøy. Totalt betyr det 25 medlemmer i bedriften.

-Glimrende medlemsfordeler med blant annet innboforsikring og utsiktene til å få tariffestet AFP-ordningen, var viktig for å få de nye medlemmene, sierOSA-inspektør Einar Olsvik.

Sammen med forbundssekretær Jarle Vines har de gått offensivt til verks for å verve medlemmene.

-Vi hadde fire møter med de ansatte, og skjønte at pila gikk i vår retning. Det var en del som arbeidetpå lageret som først bestemte seg for å gå inn i Industri Energi. Deretter fikk vi også mange medlemmer på fabrikken, sier Einar Olsvik.

Forbundssekretær Egil Kristiansen sier at det blir sendt krav om tariffavtale til bedriften denne uka.

-All ære til Jarle og Einar. Vi har i mange år slitt med å få fotfeste i Wilhelmsen Chemical, og det er flott at vi nå har fått et gjennombrudd med hele 22 nye ansatte som nye medlemmer, sier han.

 

Klubbapparat

Wilhelmsen Chemicals har totalt 110 som ansatte, inkludert innleie. Laboratorieansatte og ingeniører er fagorganisert i Tekna og NITO.

Vi har et godt håp om at en del av dem etter hvert vil organisere seg i Industri Energi. De vurderer oss allerede i dag, og med et godt klubb-apparat på plass vil det gi oss fordeler, sier Olsvik.

 

 

Kjemikalier

Wilhelmsen Chemicals (tidligere Unitor) er en av verdens ledende produsent og distributør av marine kjemikalier, og ble etablert i 1965. Bedriften holder til på Kjøpmannsskjær i Nøtterøy.