Gå med LO under Oslo Pride

fredag 14. juni 2019

Juni er Pride-måneden og lørdag 22. juni er det Prideparade i Oslo. Industri Energi oppfordrer alle medlemmer, fagforeninger og tillitsvalgte til å bli med på Oslo Pride. LO i Oslo trenger også frivillige til å stå vakt og på stand.

I år er det 50 år siden starten på den moderne homokampen. Oslo Pride er Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold og LO har lang tradisjon for å være med i paraden.

LOs bidrag i paraden blir større og større med hundrevis av medlemmer som deltar hvert år. I 2015 vant LO årets paradepris for best synlighet både i paraden og Pride park.

Før den store paraden er det flere aktiviteter i Oslo og LO vil være tilstede både i Pride Park i Spikersuppa og med en godt synlig avdeling i paraden.

Fra ledelsen i Industri Energi deltar områdeansvarlig Barbro Auestad i paraden den 22. juni sammen med blant annet lederne for Fellesforbundet, NTL, El & IT og HK.

Paraden starter kl.1300 på Grønlandsleiret og beveger seg ned til Spikersuppa hvor den avvikles.

Vi oppfordrer alle medlemmer, fagforeninger og tillitsvalgte til å bli med på Oslo Pride.Vis at du bryr deg ved å støtte retten til at alle skal kunne elske hvem de vil, fordi alt er LOve! ♥

Bli med LO som frivillig: Vil du stå på stand eller bidra paradedagen, ta kontakt med Berit på e-postberit.madsen@lo.noeller telefon 92665756.

Oversikt over arrangementer i hele landet