Fotball er positivt for medlemsvekst

søndag 12. april 2015

Fotball, informasjon om Industri Energi til publikum, sitteunderlag med logo og drops. Rammen var lagt til kampen mellom Odd og Stabæk i Skien søndag 12.april.

-Folk på vei til kamp reagerte utrolig positivt, og jeg tror vi vil lykkes med å få flere medlemmer, sier Wenche Tveitan. Hun er til daglig hovedtillitsvalgt i Noretyl.

Sitteunderlag med Industri Energi sin logo fikk ben å gå på, sier Sten Ove Jensen i organisasjonsavdelingen i Industri Energi

Sammen med lokale tillitsvalgte i Telemark var hun på stand for å dele ut brosjyremateriell, pledd, almanakker og andre profilartikler foran Odd-Stabæk søndag 12.april.

Fotball og fagforening viste seg å være en utmerket kombinasjon i Skien i dag. Odd vant greit mot et Stabæk-lag som fikk en spiller utvist. Vel 8000 tilskuere fikk i forkant av kampen utdelt en brosjyre med informasjon om medlemsskap og medlemsfordeler i Industri Energi.

Tribune

Wenche Tveitan, tillitsvalgt i Noretyl og Tom Jacobsen, tillitsvalgt i Norcem, kaprer en Odd-supporter
Wenche Tveitan, tillitsvalgt i Noretyl og Tom Jacobsen, tillitsvalgt i Norcem, kaprer en Odd-supporter

Tillitsvalgt Tom Jacobsen i Norcem synes dette er et utradisjonelt tiltak, men at det er viktig å treffe folk på andre arenaer enn i fagforeningssammenheng.

-Det er også bra for våre egne medlemmer å se at vi er synlige, og profilerer forbundet på en positiv måte, sier han.

Industri Energi hadde to telt utenfor banen. Der delte man ut 4000 sitteunderlag med Industri Energi sin logo på, slik at folk skulle sitte godt og varmt på tribunen. Ingen skulle være i tvil om hvilket fagforbund som var i vinden i Grenland-regionen denne dagen. Kampanjen for å øke medlemstallet og synliggjøre medlemsfordeler er et samarbeidsprosjekt mellom Industri Energi Forum i Telemark og forbundet sentralt.

Spent

-Nå er vi spente på hvor mange som ringer inn til forbundet for å søke ytterligere informasjon og forhåpentligvis melde seg inn, sier forbundssekretær i organisasjonsavdelingen, Sten Ove Jensen.

Hver hundrede innringer får en gratis Ipad.

 

Wenche Tveitan og Einar Jønnå, Norcem i Brevik, fikk mange interesserte på stand
Wenche Tveitan og Einar Jønnå, Norcem i Brevik, fikk mange interesserte på stand