Få sponset deltakeravgiften til konferanse om dysleksivennlig arbeidsplass

Vi inviterer deg og dine kolleger til DVA-konferansen den 13. mars i Oslo. Din bedrift kan få sponset deltakeravgiften på 1850 kroner for opptil tre personer hvis minst én fra ledelsen og minst én tillitsvalgt eller verneombud melder seg på.

Slik sikrer dere gratisplasser:

  1. Meld dere på som “inviterte” her.
  2. Fyll ut skjemaet for å melde inn deltakere – minimum to, maksimum tre personer her.

Fristen for påmelding til konferansen og innmelding av deltakere via Forms-skjemaet er 12. mars. NB: Vi har kun 108 gratisplasser. Førstemann til mølla!

Det gjelder også de som allerede er påmeldt og ønsker gratis deltakelse. De kan sende en e-post til Marit Wiik (marit.wiik@norskindustri.no).

– Vi er glade for muligheten til å dekke deltakeravgiften med støtte fra Hovedorganisasjonenes Fellestiltak (HF), som vil bidra til å gjøre arbeidsplassen mer tilgjengelig for personer med lese- og skrivevansker, sier AU-medlem Cay Nordhaug i IE&FLT.

Industriarbeideren Roald Sandal fra Glencore Nikkelverk har inspirert til åpenhet rundt dysleksi på arbeidsplassen. Foto: Egil Brandsøy.

I to år har Norsk Industri, IE&FLT og Dysleksi Norge jobbet systematisk med å finne tiltak som kan gjøre arbeidslivet bedre for de med lese- og skrivevansker. Derfor oppfordrer vi alle til å bli med på DVA-konferansen den 13. mars for å få innsikt i funnene fra vårt pilotprosjekt og høre ledere og ansatte dele erfaringer om veien mot et mer dysleksivennlig arbeidsliv.

Til FriFagbevegelse sier fagsjef for HMS i Norsk Industri Pernille Vogt at dette er et viktig prosjekt.

– Vi må ha åpenhet og aksept i arbeidslivet for at vi er forskjellige sier hun. Vi trenger alle som har lyst til å jobbe og bidra.

Se programmet til konferansen her.

*Tilbudet gjelder bedrifter som er en del av hovedavtalen mellom LO og NHO.