Få ferierabatt som Industri Energi-medlem

onsdag 11. februar 2015

For familier med skolebarn står snart vinterferien for døren, og påskeferien følger tett etter. Benytt deg av den gode ferierabatten du får som Industri Energi-medlem.

Gjennom LOfavør Feriereiser får medlemmene 5 % rabatt på reiser hos de beste og mest anerkjente turoperatørene, som Star Tour, Ving og Apollo. Medlemsfordelen gjelder også på restplasser og tilbud.

Les mer om ferierabatten her.

Rabatt på overnatting

Uansett om ferien skal tilbringes i Norge eller i utlandet, kan det være hyggelig å vite at medlemmer også får rabatt på hotellovernattinger påNordic Choice hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum samt rabatt på Scandic Hotels i Europa.

Les mer om fordelen på Choice her

Les mer om fordelen på Scandic her

Gode priser på leiebil

Hos Hertz Bilutleie får alle Industri Energi- medlemmer gode rabatter på leiebil i inn- og utland. Les mer om fordelen her.

 

Det lønner seg å være medlem

LOfavør er navnet på fordelsprogrammet for de som er organisert i et LO-forbund. Med 900 000 medlemmer har de forhandlet frem gunstige og trygge avtaler.

Noen av fordelene får du automatisk når du melder deg inn i et forbund. Andre fordeler ligger der som et tilbud du kan benytte hvis du vil. Fordelen ved å være mange er mange.

Les mer om medlemsfordelene du får hos LOfavør her.