Enorm pågang til Styrke 2015

Årets Styrke-konferanse er 14. – 15. april på Scandic Maritim hotell i Haugesund
Årets Styrke-konferanse er 14. – 15. april på Scandic Maritim hotell i Haugesund

torsdag 19. mars 2015

Årets Styrke-konferanse er 14. – 15. april på Scandic Maritim hotell i Haugesund. – Etternølere må melde seg på snarest, konferansen er snart full sier Asle Reime, områdeansvarlig i Industri Energi.

Styrkeløft for tillitsvalgte

Styrke 2015 er årets viktigste organisasjonskonferanse. Den skal gi tillitsvalgte i Industri Energi styrke og påfyll i deres daglige kamp for å sikre medlemmene trygge og gode arbeidsvilkår på jobben.

Hovedtemafor Styrke 2015er rekruttering.

–I år har vi vieten del av programmet til noen av våre samarbeidspartnere som hver dag bistår våre medlemmer og bidrartil forbundets massive rekrutteringsarbeid, sier Reime som er ansvarlig for konferansen.

– Vi skal også ha fokus på forbundets satsing «Ny Giv» og høre vår internasjonale gjest Steve Davison, tidligere forbundsleder i Amicus, nå UNITE, fra Storbritannia snakke om Norge fra et UK-perspektiv.

– Og så skal vi selvfølgelig snakke om den storstilte kampanjen vår rettet mot vaskerier og renserier.

 

 

Industri Energis organisasjonspris

For første gang skal det også deles ut Industri Energis organisasjonspris. Den er på 25 000 kroner. Komiteen som finner kandidaten er:

•Lars A Myhre, leder •Lill Heidi Bakkerud •Inger Pernille Høen •Einar Støfringshaug •Stein A Remmem

Meld deg på – det er snart fullt

– Som tidligere år er denne konferansen veldig populær. Snart er den full og vi anbefaler folk som har lyst til å delta om å melde seg på snarest, oppfordrer Reime.

Les mer om programmet og meld deg på her.