Tillitsvalgte og medlemmer skal feires i Industri Energis 10-årsjubileum

fredag 26. august 2016

Industri Energi feirer sitt 10-årsjubileum med en rekke bedriftsbesøk i Møre og Romsdal 29. – 31. august. – Det er medlemmene og tillitsvalgte som er forbundets ryggrad, og det er all grunn til å feire, sier organisasjonssekretær Sten Ove Jensen i Industri Energi.

Sammen med forbundssekretær Einar Olsvik legger han puslespillet som skal gå opp foran festlighetene.

En rekke bedrifter vil få besøk av ledelsen og forbundsstyret i Industri Energi. Foreløpig ser listen slik ut:

  • Mandag 29.august: Ekornes på Ikornnes, Nor Textil i Ålesund, Fora Form i Ørsta og Brunstad AS.
  • Tirsdag 30.august: Langlo(skyvedører og innredning), Slettvoll Møbler på Stranda.
  • Onsdag 31.august: Grande Fabrikker (interiør), Recticel AS (skumplast) og Wonderland AS (madrasser).

Selve jubileumsfesten foregår 30.august med 130 gjester i lokalene til Hydro på Sunndalsøra. Vert er den lokale fagforeningen til Industri Energi i Sunndal.

Flotte vervepremier

Jensen gleder seg til festlighetene, og forteller at man vil engasjere så mange medlemmer som mulig. Kampanjepakker til alle klubber/avdelinger er allerede sendt ut.

– Alle skal med, og vi vil påskjønne medlemmer som er flinke til å verve medlemmer i forbindelse med 10 årsjubileet, sier han.

Nye betalende medlemmer får et gavekorttil en verdi av 500 kroner og PC-bag. Alle ververe får et gavekort på 500 kroner for hvert medlem som verves. Nye studentmedlemmer får også PC-bag

– Alle nye medlemmer og de som verver mer enn 3 medlemmer er med i trekningen av flotte premier som blant annet en reise for to personer en uke til våre leiligheter i Spania. Reisen må gjennomføres innen 1. september 2017.Det blir også trukket ut 10 DAB + radioer.

– Vi utfordrer alle i hele forbundet til å verve minst et medlem i kampanjeperioden 29. august til 09. september.

I tilleggeralle medlemmer og ansatte er også med i en ekstra trekning av flotte gaver, blant annet en ukes opphold for to personer til våre leiligheter i Spania.

For å gjøre trekningen på en troverdig måte, har vi valgt å trekke premiene hos vår samarbeidspartner Melings AS.Trekningen av alle gaver vil finne sted mandag 12. september.

Fotokonkurranse: Vinn nettbrett og DAB-radio

10år har Industri Energi organisert ansatte i olje-, gass- og landindustrien. Bli med i fotokonkurransen vår og ta bilde av den viktige verdiskapning som skjer i landet vårt og vinn nettbrett eller DAB-radio.

Tema er verdiskapning og arbeidsglede. Les mer om konkurransen her.

Hele landet skal engasjeres, og kampanjepakker til alle klubber/avdelinger skal sendes ut fra midten av august, slik at de senest er hos alle 26. august.