Industri Energi ungdomskonferanse: valgkomiteens innstilling 2015-2016

fredag 9. oktober 2015

Nå er valgkomiteens innstilling for sentralt ungdomsutvalg, kontrollkomite og ny valgkomite for året 2015-2016 klart.

Valgkomiteen har i år bestått av Ann Ørjebu (leder), Barbro Tverfjell Auestad, Leiv Martin Green og Silje Hølland Eikesdal. Innstillingen publiseres to uker før ungdomskonferansen i henhold til vedtektene.

Valgkomiteens innstilling 2015-2016

Sentralt ungdomsutvalg 2015-2016: LederMaren Marie WilhelmsenPå valg for 2 år 1.nestlederRemy PenevPå valg for 1 år 2.nestlederHåvard Mareno GauslaaIkke på valg MedlemAstrid ØhlundLevågIkke på valg MedlemElvis SabicIkke på valg MedlemIngar O. LangliIkke på valg MedlemIdunn Tobiassen MausethPå valg for 2 år MedlemKarl Ruben GaasøPå valg for 2 år 1. VaraKristina M. ValdePå valg for 1 år 2. VaraRagni BakklandPå valg for 1 år

Valgkomiteen 2015-2016 Barbro Tverfjell Auestad (leder) 29 år, Hydro Aluminium Sunndalsøra Leiv Martin Green30 år, Aker Solutions Charlotte Torvestad23 år, BP / Universitetet i Tromsø Jarle Knoph (vara)27 år, Odfjell Drilling

Kontrollkomiteen 2015-2016 Cay Nordhaug (leder)29 år, Nikkelverket i Kristiansand Jeanette Syversen31 år, Odfjell Drilling Ola Sørhaug Wetteland23 år, ConocoPhillips / Universitetet i Tromsø

Valgkomite og kontrollkomite er på valg for 1 år av gangen i henhold tilvedtektene. Johnny Håvik som er leder i dag er for gammel til å ta gjenvalg, noe som fører til omrokkeringer i ledelsen.

Litt om kandidatene i ungdomsutvalget

Maren Marie Willhelmsen: 23 år, jobber for Statoil i Trondheim. Sitter nå som 1.nestleder i ungdomsutvalget. Har vært medlem i ungdomsutvalget i to år, det siste året på fulltid. Har tidligere vært ungdomstillitsvalgt for alle unge medlemmer i Statoil.

Remy Penev: 25 år, jobber på Tipp Transport i Sauda. Har hatt ulike tillitsverv i både Industri Energi og LO, og har blant annet vært ungdomstillitsvalgt på sin arbeidsplass.

Håvard Mareno Gauslaa: 23 år, jobber offshore i BP. Har vært i ungdomsutvalget i tre år, det siste som 2.nestleder. Har vært ungdomstillitsvalgt på sin arbeidsplass. Ikke på valg.

Astrid Øhlund Levåg: 24 år, jobber for Express Renseriet i Bergen. Har vært medlem i ungdomsutvalget i ett år. Tillitsvalgt, nestleder i avdelingen, ungdomsrepresentant i LO Bergen og omland og sitter i ungdomsutvalget i LO i Bergen. Ikke på valg.

Elvis Sabic: 30 år, jobber for Ekornes i Sykkylven. Ungdomstillitsvalgt lokalt. Har vært medlem i ungdomsutvalget i ett år. Ikke på valg. Ingar O. Langli: 31 år, jobber på Hydro Aluminium Sunndalsøra. Har vært medlem i ungdomsutvalget i ett år. Har vært ungdomstillitsvalgt på arbeidsplassen og er i dag verneombud. Ikke på valg.

Idunn Tobiassen Mauseth: 22 år, jobber for Statoil i Hammerfest. Har vært medlem i ungdomsutvalget i to år, og er ungdomstillitsvalgt på sin arbeidsplass.

Karl Ruben Gaasø: 21 år, jobber for Elkem Solar i Kristiansand. Nestleder i klubben, har vært ungdomstillitsvalgt tidligere. Vært medlem av ungdomsutvalget i ett år.

Kristina M. Valde: 28 år, jobber offshore i Sodexo. Ungdomstillitsvalgt i klubben, har vært med i ungdomsutvalget i ett år.

Ragni Bakkland: 22 år, går på teknisk fagskole i Kristiansand. Ragni har vært aktiv i forbundet som ordstyrer på ungdomskonferansen og har bidratt til å gjennomføre sommerleir.