Forhandling av lokale avtaler – forhandlingsteknikk

Dette er et kurs for deg som er tillitsvalgt og som har behov for å lære mer om forhandlinger. Vi setter fokus på lokale forhandlinger.

Påmeldingsfrist: 20. September 2022
Pris: Gratis for deg som er medlem i Industri Energi

Vi ønsker å gjøre deg bedre til å forhandle

Ved å ta kurset ” forhandling av lokale avtaler, forhandlingsteknikker” vil vi sette deg i stand til å delta i forhandlinger på lokalt nivå. Vi ønsker å gi deg nok forhandlingskunnskap slik at dere kan løse utfordringer på jobben. Dette kurset passer for tillitsvalgte som ønsker å lære mer lokale forhandlinger. På kurset vil vi trene på forhandlinger, med realistiske oppgaver. Vi har fått med oss dyktige forelesere !

Når og hvor

Kurset vil gå i Stavanger i våre egne lokaler i Kongsgata, rett ved buss og tog terminalen ved Breiavannet. De som har lang reisevei vil bo på et hotell i nærheten.

Kurset starter opp kl 10.00 første dag og vil vare til klokka 16.00 siste dag.

Kontorene våre i Kongsgata Stavanger. Foto: Atle Espen Helgesen

Praktisk informasjon

Kurset går over to dager og holdes på Industri Energi sine lokaler i Stavanger. Vi overnatter på Clarion Hotel Stavanger. Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser hvis du ikke får fri fra jobb med lønn.

Hva vil jeg lære på dette kurset

Under kurset vil du bli kjent med andre medlemmer og nye tillitsvalgte og sammen vil dere lære mye nytt om Industri Energi. Dette er viktig da det er med å bygger grunnstenen i arbeidet vårt.

Kursveiledere

På kurset vil det være erfarne forelesere fra Industri Energi. Du vil møte Sten Ove og Einar Olsvik.

Lurer du på noe ?

Ring eller kontakt oss om det er noe du lurer på. Leif Gunnar kan svare på spørsmål rundt kurset.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer

Cathrine Imsland

Cathrine Imsland

Leif Gunnar Rottem

Leif Gunnar Rottem