UNG og tillitsvalgt

Kan du allerede litt om fagbevegelsen, men ønsker å bli enda mer aktiv? Vil du lære om hvordan bli en god tillitsvalgt? Og vil du lære mer om hvordan du kan møte rasisme og høyreekstremisme ? Ja da er dette kurset for deg !

Påmeldingsfrist: 1. Juni 2023
Pris: Gratis for deg som er medlem i Industri Energi

Mer om kurset

Kurset vil foregå både i Klækken Hotell i Hønefoss og på Utøya. På Klækken vil vi ha fokus på hvordan bli en god tillitsvalgt, hvordan drive klubbarbeid og jobbe med hvordan å skape god gruppedynamikk. På Utøya vil vi overnatte fra lørdag til søndag. Turen på Utøya vil inneholde omvisning på øya, samt demokrati workshop for fagbevegelsen. 

Demokrativerksted på Utøya for fagbevegelsen er en unik mulighet til å lære mer om rasisme og ekstremisme på et unikt sted. Med Utøya som utgangspunkt, gir kurset deg gode verktøy til å forebygge og håndtere diskriminering, rasisme og ekstremisme på arbeidsplasse. Du kan lese mer om workshopen og øya her: https://utoya.no/fagbevegelsen/ 

Ps. Kurset foregår på norsk, så du må kunne forstå norsk for å delta på kurset.

Praktisk info

Reise og opphold vil bli dekket. Tapt arbeidsfortjeneste dekkes etter AOF sine satser.

Fra fredag – lørdag sover vi på Klækken Hotell. Lørdag – søndag sover vi i ulike hytter på Utøya. 

Vi legger opp til felles buss fra Gardermoen til hotellet og tilbake til Gardermoen på søndag.

Tid og sted

Start 16.juni kl.12.00 på Klækken Hotell og avreise med felles transport til Gardermoen/Oslo kl.13.00 fra Utøya 18.juni.

Påmelding

Påmeldingsfrist er 1.Juni. Dette er også fristen for å melde seg av. Etter dette vil det bli krevd dokumentasjon ved avmelding slik som legeerklæring. Uten gyldig dokumentasjon vil du bli belastet for kurset.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer

Cathrine Imsland

Cathrine Imsland

Alida Johanne Domaas

Alida Johanne Domaas

Leif Gunnar Rottem

Leif Gunnar Rottem