Studentene strømmer til Industri Energi – nå: 3400 medlemmer

Tilvekst: Det nye styret i Industri Energi Student NTNU: Michael Jan warecki, Vebjørn Bredvei Steinsholt og Didrik Sten Ingebrigtsen.
Tilvekst: Det nye styret i Industri Energi Student NTNU: Michael Jan warecki, Vebjørn Bredvei Steinsholt og Didrik Sten Ingebrigtsen.

torsdag 27. august 2015

Studentene strømmer til forbundet. Det har vært «all time high» hver eneste dag siden semesterstart, og Industri Energi har nå 3400 studentmedlemmer.

Bare siden august måned har det kommet inn 162 nye studentmedlemmer, opplyser Arild Theimann, leder av medlemsservice i Industri Energi.

-Det har også kommet på plass 93 lærlinger som har blitt medlem. Våre tillitsvalgte har gjort en god jobb med å verve dem og legge til rette for medlemskapet, sier han.

Leder av studentutvalget i Industri Energi, Jan Godfrey, er entusiastisk til medlemsveksten blant studentene.

-Organisasjonen vokser, og det blir dannet stadig flere foreninger på de ulike høyskolene og universitetene. Nylig fikk vi siste tilskudd på stammen, Industri Energi Student NTNU, som nå er fullt ut operativt med eget styre, sier han.

Verving blant studenter

Jan har vært i skytteltrafikk mellom høyskoler og universiteter i hele landet den siste måneden for å verve nye studentmedlemmer.

-Det har blitt mange timer, men det er verdt innsatsen når vi lykkes så godt. Når studentene får høre at det koster 10 kroner i måneden å være medlem, tror de meg nesten ikke. Enda mer imponert blir de over medlemsfordelene, sier han.

I medlemsfordelene er blant annet en unik bokpanteordning, hvor studentene får tilbake 6000 kroner etter endt studium. I tillegg får studentene Norges beste innboforsikring, 15 timer årlig tilgang til privat advokat, og all nødvendig juridisk bistand i arbeidslivet.

Beste tilbud i Norge

Det er ingen tvil om at studentmedlemskapet til Industri er det beste av sitt slag blant fagforbund i Norge.

-Vi bygger en plattform, og målet er selvfølgelig å sikre seg at studentene blir ordinære medlemmer når de kommer ut i arbeidslivet, sier Jan Godfrey.

Disse høyskolene og universitetene har hatt besøk av Jan og andre representanter fra Industri Energi høst: Agder, Oslo og Akershus, Østfold, Tromsø, Sør-Trøndelag, Stavanger, Gjøvik, Kristiansand, Telemark, Kristiansund, Narvik, Haugesund, Ålesund, og Nordland.