Støtt Norsk Folkehjelps 1. mai-aksjon!

Industri Energi bevilger 30.000 kroner til Norsk Folkehjelps 1.mai-aksjon og oppfordrer alle andre til å støtte aksjonen.

1.mai er arbeiderbevegelsens internasjonale kamp- og solidaritetsdag. Norsk Folkehjelp har tradisjon for å bruke dagen til å samle inn penger til sine internasjonale prosjekter. 

Temaet for årets 1.mai-aksjon er «På lag med folk i krig og kriser». Norsk Folkehjelp har valgt ut fire fokusland for aksjonen: Ukraina, Palestina, Syria og Colombia. 

– Når en krise eller krig inntreffer må sivilbefolkningen beskyttes, grunnleggende behov dekkes, viktig informasjon formidles og spres, og en hverdag må skapes selv når verden rundt en har blitt et inferno, skriver Norsk Folkehjelp om valget av tema for aksjonen.

– Norsk Folkehjelp jobber med beskyttelse og mobilisering for folk i krig og kriser over hele verden. Lokale initiativtakere er de viktigste aktørene i dette arbeidet, og de trenger vår støtte, sier forbundsleder Frode Alfheim om hvorfor Industri Energi støtter aksjonen.

Norsk Folkehjelp er en verdensledende aktør innenfor humanitær mine- og eksplosivrydding. Deres viktigste oppgave er å gi tryggheten tilbake til mennesker etter krig.

Les mer om Norsk Folkehjelp sin 1.mai-aksjon her.