Palestinakonferansen 3.oktober 2015: Norman Finkelstein og Odd Karsten Tveit kommer

tirsdag 8. september 2015

På årets konferanse ønsker Fellesutvalget for Palestina å sette fokus på Israels rolle i det internasjonale samfunnet. Konferansen arrangeres lørdag 3.oktober fra 10.00 – 18.00, på Høgskolen i Oslo og Akershus.

Hvorfor forholder ikke Israel seg til internasjonal lov? Hva har de skiftende holdningene i USA å si for Israels straffefrihet? Hvorfor innfører ikke Norge sanksjoner av Israels ulovlige okkupasjonspolitikk?

På årets konferanse ønsker Fellesutvalget for Palestina å sette fokus på Israels rolle i det internasjonale samfunnet. Israels forhold til Vesten – er det en ubetinget kjærlighetshistorie eller et forhold i endring? Vi skal også fokusere på den voksende BDS-bevegelsen (Boikott, deinvesteringer og sanksjoner) og de stadige angrepene på den, blant annet fra USA via den nye TTIP-avtalen.

Program

På programmet står blant annet disse navnene:

– Norman Finkelstein, om Israels forhold til USA. – Odd Karsten Tveit, om sin nye bok og Israels diplomatiske forbindelser. – Anja Sletteland, om internasjonal lov og USAs rolle i konflikten. – Nestleder i Attac, Lise Rødland om TTIP-avtalen. – Flere innledere kommer

Tid og sted

Når: Lørdag 3.oktober kl 10.00 – 18.00 Hvor: Høgskolen i Oslo og Akershus, Pilestredet – Oslo

Konferansen er gratis og åpen for alle. For mer informasjon, se Facebookeventet: https://www.facebook.com/events/910872985636742/