Nyhetsbrev med råd, nytte og tilbud

tirsdag 31. mars 2015

Industri Energi innfører nå nyhetsbrev til medlemmer, tillitsvalgte og andre som jevnlig ønsker å motta nyheter, råd, tips og nyttig informasjon og tilbud fra Industri Energi.

Her vil komme oppdatert informasjon om dine lønnsforhandlinger, om medlemstilbud, aktuelle saker, råd og tips. Nyhetsbrevet vil komme annenhver uke, eller når det er behov for å informere, eksempelvis om aktuelle lønnsforhandlinger.

Husk fagforeningsfradraget og spar tusenlapper

I vårt første nyhetsbrev minner vi om å huske på å trekke fra fagforeningsfradraget på selvangivelsen for medlemskapet ditt, om hvordan du allerede har spart penger på medlemskapet ditt, og hvordan du kan spare tusenlapper på å ta medlemskapet ditt aktivt i bruk, om resultatet fra årets tariffoppgjør mellom LO og NHO (mellomoppgjør) og råd og tips fra en av våre ekspertbloggere om nedbemanninger.

Spre nyhetsbrevet videre

Som medlem vil du motta nyhetsbrevet. Som tillitsvalgt kan du distribuere nyhetsbrevet videre til dine medlemmer i klubben, foreningen eller avdelingen.

Alle som ønsker kan melde seg på nyhetsbrevet nederst på siden under denne artikkelen, på vårt nettsted www.industrienergi.no.

Vi vil etter hvert tilby ulike nyhetsbrev.