Industri Energi ungdomskonferanse: Valg 2015

lørdag 29. august 2015

På ungdomskonferansen skal det velges nytt sentralt ungdomsutvalg, kontrollkomité og ny valgkomité. Har du lyst til å stille til valg eller kjenner noen som burde gjøre det? Ta kontakt med valgkomiteen for årets ungdomskonferanse.

Hva gjør ungdomsutvalget?

Det sentrale ungdomsutvalget er i praksis tillitsvalgte for alle unge medlemmer, og består av totalt 10 stykker. Ungdomsutvalget har møter, lager kurs, konferanser og reiser på bedriftsbesøk. Her kan du bidra med mye, og ikke minst lære mye.

Ungdomsutvalget jobber med skolering, industripolitikk, lærlinger, internasjonal solidaritet og mye mer. Du møter utrolig mange kjekke mennesker og får opplevelser for livet.

Lyst å stille, eller kjenner du noen som bør? Ta kontakt med valgkomiteen, de kan også svare på spørsmål om hva det vil si å sitte i ungdomsutvalget.

Hvem ser vi etter?

Det krever noe tid i løpet av året å sitte i ungdomsutvalget, men du trenger ikke være noen ekspert. Det er en plass for å lære og bidra med det du kan. Så lenge du har lyst og er et ungt medlem i Industri Energi, kan du stille til valg. Du kan velges til og med det året du fyller 30 år. Reiser og andre utgifter dekkes av forbundet.

Kontakt valgkomiteen

Valgkomiteen legger fram sin innstilling (forslag) til ungdomskonferansen på hvem de tror vil gjøre en bra jobb. Etterpå er det opp til konferansen å bestemme hvem som skal få en plass i blant annet ungdomsutvalget.

Alle regler for valg vil bli forklart i løpet av konferansehelga.

Valgkomiteen består av:

  • Ann Ørjebu (leder) e-post: ann.orjebu@gmail.com og mobil:48111847
  • Silje Hølland Eikesdal
  • Leiv Martin Green
  • Barbro Tverfjell Auestad (vara)

Vi hører gjerne fra deg, selv om du bare er nysgjerrig etter å høre mer. Godt valg!