Fotokonkurranse: Vinn nettbrett og DAB-radio

Det sentrale ungdomsutvalget på beriftsbesøk hos Boliden i Odda i fjor.
Det sentrale ungdomsutvalget på beriftsbesøk hos Boliden i Odda i fjor.

onsdag 17. august 2016

I 10år har Industri Energi organisert ansatte i olje-, gass- og landindustrien. Ta bilde av den viktige verdiskapning som skjer i landet vårt og vinn nettbrett eller DAB-radio.

Ta et bilde fra din arbeidsplass, av den lokale hjørnesteinsbedriften, av deg selv eller gode kollegaer! Tema er verdiskapning og arbeidsglede.

Send ditt bilde på epost til Tonje i Informasjonsavdelingen eller legg det inn på Instagram og merk det med #industrienergi10år og tagg @industrienergi i bildeteksten. Alle kan bidra og det er lov å delta i konkurransen med flere bilder. Følg oss gjerne på Instagram, Twitter og Facebook.

Bildene kan sendes inn allerede nå, og vinnerbildene blir kåret fra 29. august til 2. september. Det trekkes ut ett bilde hver dag. Premiene er fire DAB-radioer og ukesvinneren får et Samsung nettbrett. Vinnerbildene publiseres på Facebook fra 29. august til 2. september.

Den 4. september i år er det 10 år siden av Norsk Olje- og Petrokjemisk Fagforbund (NOPEF) og Norsk Kjemisk Industriarbeiderforbund slo seg sammen og dannet Industri Energi. Senere har også fagforbundet ALT og Norsk Treindustriarbeiderforbund sluttet seg til Industri Energi. Vi vil bruke fotokonkurransentil å kaste lys på alt det viktige arbeidet som gjøres i alle bransjene vi organiserer- olje- og gassbransjen, landindustrien og våre selvstendig næringsdrivende.

Bildene du deltar med i konkurransen vil ikke bli publisert eller bli brukt av Industri Energi i andre sammenhenger enn de nevnte med mindre det på forhånd er inngått spesifikk avtale om dette. Bilder som ikke er i samsvar med konkurransens tema eller er støtende vil dessverre ikke bli vurdert i konkurransen. Husk at det på noen bedrifter kan det være fotorestriksjoner på enkelte områder.