Få ferierabatt som Industri Energi-medlem

Bestill feriereisen din via LOfavør og får fem prosent rabatt hos de store turoperatørene.
Bestill feriereisen din via LOfavør og får fem prosent rabatt hos de store turoperatørene.

tirsdag 6. januar 2015

Drømmer du om sol og sommer? Mange begynner allerede nå å planlegge ferier fremover i det nye året. Visste du at som Industri Energi-medlem får du 5 prosent rabatt på reiser hos de mest anerkjente turoperatørene.

5 prosent rabatt

– Et spørsmål vi ofte får når folk ringer er om LOfavør-rabatten også gjelder restplasser og kampanjetilbud, og svaret er – ja, det gjør det.

Bente Borgen i LOfavør Feriereiser.

Som medlem av Industri Energi får du en ferierabatt som ikke alle andre får. Bestiller du via LOfavør feriereiser, får du 5 prosent rabatt hos de største reiseoperatørene. Enkelt forklart betyr dette at dersom du finner en reise du ønsker å dra på, blir regningen fem prosent billigere dersom duringer LOfavør Feriereiserog gjør bestillingen via dem.

– Vi kan tilby rabatt hos de største turoperatørene som Ving, Star Tour, Apollo, Solia og Detur, og for å få rabatten må du ta en telefon til oss slik at vi kan gjøre reservasjonen for deg. Gi oss navnet på ditt forbund og ditt medlemsnummer, så bestiller vi reisen for deg. Da får du fem prosent rabatt på grunnprisen på reisen, sier Bente Borgen i LOfavør Feriereiser.

Få hjelp til å planlegge ferien din

– Et spørsmål vi ofte får når folk ringer er om LOfavør-rabatten også gjelder restplasser og kampanjetilbud, og svaret er – ja, det gjør det, sier Borgen.

Ønsker du å få hjelp til planlegging avreisen eller skal bestille en chartertur, kan du ringe LOfavør sinmedlemstelefon på 815 32 600 tast 4 deretter 1, da kommer du direkte til LOfavør.

Les mer på LOfavør Feriereiser sine sider her

Slik laster du ned LOfavør-appen