Selvstendig – Standard

Fordi vi er mange, kan vi forhandle frem landets beste medlemsfordeler. Her er en oversikt over tilbud og forsikringene du får gjennom medlemskapet Selvstendig – Standard i Industri Energi.

Juridiske rådgivere

Som medlem av Industri Energi Selvstendig får du direkte tilgang til våre juridiske rådgivere innen de problemstillinger du møter på i hverdagen som selvstendig næringsdrivende. Send oss en e-post, post@industrienergi.no, eller ring MEDLEMSSTØTTE på 22 03 22 00, så hjelper vi deg.

Norges beste innboforsikring

Inkludert i medlemskapet ditt i Industri Energi får du og familien din Norges beste innboforsikring, LOfavør Innboforsikring. Det er den eneste forsikringen i landet uten øvre forsikringssum. Forsikringen dekker alt fra innbo- og løsøre i hjemmet, tyveri av løsøre fra låst bil, flytteforsikring og typiske uhell. Forsikringen leveres av SpareBank 1 Forsikring.

Les mer på LOfavør sine nettsider.

Advokat privat

Vi vil at medlemmene våre skal ha råd til å bruke advokat – når det trengs. Advokatforsikring gjennom HELP sikrer deg gratis advokatbistand, og omfatter de aller fleste områdene man støter på i hverdagen.

Fritidsulykkeforsikring

Ulykker kan skje når som helst – også i fritiden. Skulle du være så uheldig, er det godt å vite at du er forsikret. Fritidsulykkeforsikringen gir deg som er medlem erstatning hvis du blir utsatt for en ulykke i fritiden. Uansett hvor du er i verden.

Grunnforsikring

Denne forsikringen gir deg og familien din økonomisk førstehjelp hvis du eller et familiemedlem skulle dø.

Billig bilutleie fra Hertz

Skal du leie bil, er det penger å spare som Industri Energi-medlem.
Våre medlemmer får mellom 10 og 20 prosent rabatt på leiebil fra Hertz.
Hertz finner du i hele verden.

Billig leiebil får du ved å oppgi vår rabattkode (CDP-nummer):732070.

BESTILL LEIEBIL

Medlemsfordel strøm

Gjennom Industri Energi kan du benytte deg av gode medlemstilbud hos Fjordkraft. Spar penger på strøm og mobilabonnement for hele familien!

LES MER

Flere medlemsfordeler hos LOfavør