Ungdomskonferansen 2022

Vi arrangerer vår 16.ungdomskonferanse på Sola, og vil ha deg med !

Påmeldingsfrist: 7. OKTOBER -2022
Pris: Gratis for deg som er medlem av Industri Energi

Hvem kan delta?

Konferansen er for alle unge medlemmer i Industri Energi frem til det året man fyller 35 år.

Hva skjer?

Vi arrangerer vår 16.ungdomskonferanse på Sola, og vil ha deg med!

Helgen er proppet med fagbevegelse, spennende temaer, verksteder og moro. Du kommer til å møte mange nye fjes, samtidig som du har det utrolig gøy. Hovedtema for årets konferanse er samhold, og hvordan vi kan stå sammen i arbeidet vi gjør. Vi står ovenfor en rekke utfordringer i industrien og arbeidslivet generelt fremover. Økende ulikheter i samfunnet, en digitalisering av arbeidslivet og vår rolle internasjonalt er bare noen av temaene vi skal innom!

Vil du være med i det sentrale ungdomsutvalget?

Ungdomsutvalget organiserer hele ungdomsarbeidet til Industri Energi, og vi vil ha deg med på laget!

Hvert år velger vi et nytt ungdomsutvalg, bestående av forskjellige folk fra hele landet, og fra ulike bransjer. Da trenger vi så klart nye ivrige folk, som har lyst til å påvirke organisasjonen litt ekstra.

Tar du utfordringen? Eller kjenner du noen som hadde passet? Ta kontakt med valgkomiteens leder, Lars Svendsen på telefon 480 77 762, eller på mail: lasv3n@hotmail.com

Reise og overnatting

Ungdomskonferansen blir holdt på Quality Airport Hotell Stavanger, og du kan lese mer om hotellet på deres hjemmesider. Hotellet ligger 1.3 km unna Stavanger Lufthavn!

Vi dekker både reise og overnatting, så det trenger du ikke å tenke på. Noen ting å huske på:

Husk å skrive hvem du vil dele rom med i kommentarfeltet

Om du ikke har mulighet til å delta etter at du har meldt deg på, så gi beskjed så kjapt som mulig. 

Det er bindende påmelding, og når påmeldingsfristen går ut, så begynner vi å bestille flybilletter til deg. Flybillettene kan ikke endres, så vær vennlig å meld i fra straks om du ikke får muligheten til å delta.

Skal du møte klubben din først?

OBS! Skal du være med på forkonferanse sammen med din klubb må du huske å skrive dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjema. Velg hotell den dagen forkonferansen begynner.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer