UNG -Tale og presentasjonskurs


Har du lyst til å snakke foran andre, enten det er for en skoleklasse eller en presentasjon for en større forsamling?

Påmeldingsfrist: 19 Februar 2024
Pris: Gratis for deg som er UNG i Industri Energi

Hva lærer du på UNG – tale og presentasjonskurset ?

Vi har mange års erfaring med å dra på skolebesøk og holde presentasjoner som inspirerer fremtidige arbeidstakere innen industrien og formidler viktigheten av et organisert arbeidsliv. I tillegg verver vi mange medlemmer på universiteter ved å overbevise dem om fordelene ved å være medlem. Vi holder også taler foran store konferanser for å fremme politikken til Industri Energi Ung.

På kurset skal vi videreformidle denne kunnskapen og lære deg teknikker for å holde taler, presentasjoner og verve medlemmer.

Det å være flink til å prate foran andre kan hjelpe med mye mer enn bare taler, presentasjoner og skolebesøk. Dette er en ferdighet som kan være nyttig på de fleste arbeidsplasser, og det kan også være nyttig i en jobbsøkerprosess.

Et mål med kurset er å sette deg som Industri Energi Ung-medlem i stand til å bidra til å nå våre mål som organisasjon om å informere skoleklasser om fagbevegelsen, verve studenter og elever som går relevante linjer, og få politisk gjennomslag for interessene til unge arbeidstakere.

Du vil også få muligheten til å høre inspirerende innlegg fra skoleinformatører og talere med rik erfaring i å tale foran større forsamlinger.

På kvelden arrangerer vi sosiale aktiviteter.

Hvis dette høres interessant ut for deg, så ikke nøl med å melde deg på!

Kurset er åpent for alle medlemmer under 35 år og er helt gratis! Vi dekker kostnader for mat, reise og overnatting.

Praktisk info

Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser hvis du ikke får fri fra jobb med lønn.

Hvor

Kontorene våre i Kongsgata Stavanger. Foto: Atle Espen Helgesen

Påmelding

Meld deg på kurset ved å fylle ut påmeldingsskjema , som du finner litt høyere oppe på siden.

Om du må av melde deg av kurset, så ber vi deg om å gjøre det så fort som mulig. Da kan plassen gå til noen andre som ønsker å delta. Om du melder deg av kurset etter at du har mottatt flybilletter så ber vi om at du kan vise til legeerklæring, om ikke må kostnadene dekkes av den enkelte eller av klubben din.

Du vil etter påmeldingsfristen få tilsendt mail fra oss om du har fått plass eller ikke. 

Påmeldingsfrist er 19. Februar 2024

Lurer du på noe ?

Kontakt Nabil !

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer