UNG – Kvinner i industrien – FULLT

Velkommen til kurset for unge kvinner under 35 år – en mulighet til å styrke din evne til å uttrykke deg selv klart, øke selvsikkerheten og bli mer synlig.

Påmeldingsfrist: 18. Februar 2023
Pris: Gratis for deg som er medlem i Industri Energi

Kurset

Dette kurset er skapt for å inspirere og styrke kvinner, slik at de kan føle seg trygge og selvsikre, enten det gjelder diskusjoner på jobben, å uttrykke seg i uønskede situasjoner eller å delta i hyggelige samtaler rundt bordet.

I løpet av kurset vil du utforske kunsten å være en dyktig taler, lære å identifisere og håndtere ulike kommunikasjonsteknikker, samt få innsikt i temaer som trakassering og diskriminering i arbeidslivet. Du vil også ha gleden av å høre inspirerende erfaringer fra andre kvinnelige tillitsvalgte. Kurset legger stor vekt på å skape en inkluderende atmosfære gjennom dialog og erfaringsdeling mellom deltakerne.

Målet vårt er å bygge en positiv arena for unge kvinner i industrien, der vi oppfordrer til åpen dialog og meningsfulle diskusjoner. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Hvor

Kurset vil gå i Stavanger i våre egne lokaler i Kongsgata, rett ved buss og tog terminalen ved Breiavannet. De som har lang reisevei vil bo på et hotell i nærheten.

Kurset starter opp kl 12.00 første dag og vil vare til klokka 15.00 siste dag.

Kontorene våre i Kongsgata Stavanger. Foto: Atle Espen Helgesen

Praktisk informasjon

Kurset går over to dager og holdes på Industri Energi sine lokaler i Stavanger. Vi overnatter på hotell i Stavanger. Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser hvis du ikke får fri fra jobb med lønn.

Påmelding

Om du må av melde deg av kurset, så ber vi deg om å gjøre det så fort som mulig. Da kan plassen gå til noen andre som ønsker å delta. Om du melder deg av kurset etter at du har mottatt flybilletter så ber vi om at du kan vise legeerklæring, om ikke må kostnadene dekkes av den enkelte eller av klubben din. Du vil etter påmeldingsfristen få tilsendt en mail fra oss om du har fått plass eller ikke.

Antall plasser er 22 stk så det gjelder å være rask ute!

Påmeldingsfristen er 18. februar 2024

OBS ! Kurset vil forgå på norsk, det kreves derfor at du forstår norsk for å delta.

Lurer du på noe ?

Informasjon om kurset: Ring eller send en mail til Kevin Fossnes, 948 48303 kevin.fossnes@industrienergi.no

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer