UNG – Introkurs for unge medlemmer

Nysgjerrig på fagbevegelsen? Vet du hva AML betyr? Hva ligger i en tariffavtale? Er du ung og ønsker å lære mer om Industri Energi og fagforeningsarbeid må du melde deg på vårt basiskurs i Stavanger. Kurset gir deg det grunnleggende du trenger for å være aktiv i fagforeningen din.

Påmeldingsfrist: 15. Mars 2023
Pris: Gratis for deg som er medlem i Industri Energi

Hvem passer kurset for ?

Kurset passer både for nye medlemmer i forbundet som kan tenke seg å lære mer om forbundet, eller for de som har vært medlem en stund og trenger litt oppfriskning. Kurset er også en ypperlig mulighet til å få inspirasjon til å bli tillitsvalgt. Kurset er åpent for alle unge medlemmer enten du er lærling, student eller i arbeid.

Hva lærer du på basiskurs?

På programmet har vi blant annet fagforening for dummies, LOs historie, forhandlinger og kollektive avtaler, pensjon og mye mer. Det vil også bli lagt opp til middag og sosialt på kvelden! Hvis du er ute etter et kurs som går igjennom det mest grunnleggende du trenger å vite er dette kurset for deg!

Med maks 25 deltakere og bare unge medlemmer blir du raskt kjent med de andre deltakerne, og det blir lav terskel for å stille spørsmål.

Praktisk info

Kurset går over 2 dager på Industri Energi sine lokaler i Stavanger, Kongsgata 54. Oppstart vil være kl. 10.00 torsdag 30. Mars og avsluttes senest kl.15.00 fredag 31. mars . Vi overnatter på Clarion Hotel Stavanger. Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser hvis du ikke får fri fra jobb med lønn.

Hvor

Kontorene våre i Kongsgata Stavanger. Foto: Atle Espen Helgesen

Påmelding

Meld deg på kurset ved å fylle ut påmeldingsskjema , som du finner litt høyere oppe på siden.

Om du må av melde deg av kurset, så ber vi deg om å gjøre det så fort som mulig. Da kan plassen gå til noen andre som ønsker å delta. Om du melder deg av kurset etter at du har mottatt flybilletter så ber vi om at du kan vise til legeerklæring, om ikke må kostnadene dekkes av den enkelte eller av klubben din.

Du vil etter påmeldingsfristen få tilsendt mail fra oss om du har fått plass eller ikke. 

Påmeldingsfrist er 15. Mars 2023

Lurer du på noe ?

Alida Johanne Domaas: 95816381 / alida.johanne.domaas@industrienergi.no

Arnfinn Hansen: 90807331 / arnfinn.hansen@industrienergi.no

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer