Studentkonferansen 2022

Får jeg jobb når jeg er ferdig utdannet? Hvordan skriver jeg en god jobbsøknad? Hva vil det nye arbeidslivet kreve? Lykkes vi med grønn omstilling?  Dette og mye mer skal vi diskutere på studentkonferansen 17. – 18.september på Scandic Nidelven i Trondheim.  Så gjør deg klar for en spennende helg med kule folk og gode innledere.

Påmeldingsfrist: 2. September
Pris: Gratis for deg som er medlem i Industri Energi

Praktisk info

Du som er medlem i Industri Energi Ung og student  kan melde deg på konferansen helt gratis. Vi dekker både reise, opphold og mat under konferansen. Vi skal være på Scandic Nidelven i Trondheim, info om hotellet finner du her . Vi oppfordrer folk til å dele rom på konferansen, hvem du vil dele med skriver du i påmeldingsskjema.

Det er kun 30 plasser på konferansen, så det gjelder å melde seg på raskt! Frist for påmelding er 02.september. Dette er også frist for avmelding, hvis du melder deg av etter dette krever vi legeerklæring eller annen skriftlig dokumentasjon. 

NB: Konferansen vil foregå på norsk så vi forventer at du kan  grunnleggende norsk.

Program

Programmet vil bli publisert etter hvert, men oppsatt tidsramme er fra 10.00 lørdag 17.september  til 15.00 søndag 18.september.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Nestleder i Industri Energi Ungt: Alida Domaas på 95816381 / alida.johanne.domaas@industrienergi.no

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer