Kurs for sekretær og kasserer

Dette er et kurs for deg som er tillitsvalgt og som har behov for å lære mer om kasserer og sekretær arbeidet i din klubb.

Påmeldingsfrist: 10. Mai 2024
Pris: Gratis for deg som er tillitsvalgt/medlem

Vi ønsker å gjøre deg bedre som sekretær og kasserer.

Ved å ta dette kurset ønsker vi å gi deg innføring i rollen som sekretær og kasserer. Kurset er satt opp med to forelesere som deler innholdet i kurset. Du vil lære mer om hva som ligger i de forskjellige rollene. Det er fint om du har med egen pc da det vil være forskjellige oppgaver som skal løses. Ved å ta dette kurset så vil du også bygge nettverk med andre klubber, der dere også får drøftet utfordringer som dere møter på i disse to rollene.

Når og hvor

Kurset vil gå i Stavanger i våre egne lokaler i Kongsgata, rett ved buss og tog terminalen ved Breiavannet. De som har lang reisevei vil bo på et hotell i nærheten.

Kurset starter opp kl 12.00 første dag og vil vare til klokka 15.30 siste dag.

Kontorene våre i Kongsgata Stavanger. Foto: Atle Espen Helgesen

Praktisk informasjon

Kurset går over to dager og holdes på Industri Energi sine lokaler i Stavanger. De som trenger overnatting bor på sentralt hotell. Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser hvis du ikke får fri fra jobb med lønn.

Hvor bor vi

De som har lang reisevei til kurset vil få tilbud om hotell under oppholdet. Det vil også være dekket middag på kvelden. Hotellet Viktoria i Stavanger ligger ca 15 minutts gange fra kurslokalene i Kongsgata.

Kursveiledere

På kurset vil det være erfarne forelesere fra Industri Energi.

Lurer du på noe ?

Ring eller kontakt oss om det er noe du lurer på. Kursansvarlig Leif Gunnar kan svare på spørsmål rundt kurset.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer