Grunnopplæring- Tillitsvalgt i arbeid modul 1

Dette er et kurs for deg som er ny som tillitsvalgt og som trenger en grunnopplæring i tillitsvalgtarbeidet. Det er ønskelig at du i forkant har tatt KOMPIS slik at du er litt forberedt.

Påmeldingsfrist: 3. September 2022
Pris: Gratis for deg som er medlem i Industri Energi

Vi ønsker å gjøre deg til en bedre tillitsvalgt

Ved å ta dette kurset vil vi sette deg i stand til å gjøre en jobb som tillitsvalgt og vi legger opp undervisningen slik at alle nye kan lære noe, å komme sterkere tilbake til jobb og tillitsvalgarbeidet.

Når og hvor

Kurset går over 2 dager på Industri Energi sine lokaler i Stavanger, Kongsgata 54. Oppstart vil være kl. 10.00 tirsdag 13. September og avsluttes senest kl.16 onsdag 14. September. Vi overnatter på Clarion Hotel Stavanger.

Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser hvis du ikke får fri fra jobb med lønn.

Kontorene våre i Kongsgata Stavanger. Foto: Atle Espen Helgesen

Hva vil jeg lære på dette kurset

Under kurset vil du bli kjent med andre nye tillitsvalgte og sammen vil dere lære mye nytt om Industri Energi og Lo. Dette er viktig da det er med å bygger grunnstenen i arbeidet vårt.

Kursprogrammet vil ha innhold som ;

Velkommen som ny tillitsvalgt, informasjon om kursdagene.

En god presentasjon om Industri Energi og LO

AML og avtaleverket

Medlemsdemokrati – rekruttering – klubbarbeid

Kursveiledere

Kursveilederne er erfarne tillitsvalgte og ansatte i Industri Energi som har jobbet med tillitsvalgt arbeid over flere år. De har mange års erfaring og er en viktig støtte for deg som er ny som tillitsvalgt.

Lurer du på noe ?

Ring eller kontakt oss om det er noe du lurer på. Leif Gunnar kan svare på spørsmål rundt kurset.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer