Europaskolen -2023

Vi arrangerer Europaskolen i Brussel. Kurset passer for deg som har interesse av samspillet mellom fagforening og det europeiske samarbeidet. Er du opptatt av EU relaterte utfordringer, eller er valgt som EWC representant vil dette kurset passe for deg.

Påmeldingsfrist: 20. Juni 2023
Pris: Gratis for deg som er medlem av Industri Energi

Vi ønsker å gjøre deg bedre som tillitsvalgt

Kurset er er for deg som har et behov for å lære mer om samarbeid i Europa. Vi setter fokus på Eu og Norge, Industri Energi i Europa, fagbevegelsen i Europa, norske aktører i Europa.

Vi vil også få høre om muligheter for utvikle nye teknologier.

Vi besøker NATO, og lærer mer om NATOs struktur med tydelig fokus på Norge, og sikkerhetstiltak i lys av den geopolitiske situasjonen.

Når og hvor

Vi møtes på Gardermoen og reiser ned til Brussel med fly og ved ankomst sjekker vi inn på EU Thon Hotell som ligger i nærheten av Norway House. Vi vil ha skolen / kurset i lokalene til Norway House.

Frode Alfheim på 30 års markeing for LOs Brusselkontor. Foto: Lise Skjevik

Praktisk informasjon

Kurset har begrenset med plasser, og vi vil gå igjennom alle søkere før noen får tilbudt plass. Det er viktig at du skriver noe om hvorfor du ønsker plass på dette kurset. De som blir med må ha med seg pass, og i forkant av kurset vil be dere sende inn kontakt info på pårørende.

Industri Energi dekker reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter AOF sine satser hvis du ikke får fri fra jobb med lønn.

Kursveiledere

På Europaskolen vil du treffe forelesere som jobber med EU relaterte utfordringer, samt vi vil treffe våre ansatte i Brussel. Det vil også bli omvisninger.

Lurer du på noe ?

Ring eller kontakt oss om det er noe du lurer på. Leif Gunnar kan svare på spørsmål rundt kurset.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer