Studentkonferansen 2016 – meld deg på

Studentleder Jan Godfrey går av som leder av Studentutvalget til Industri Energi. Nå kan du bli hans etterfølger.
Studentleder Jan Godfrey går av som leder av Studentutvalget til Industri Energi. Nå kan du bli hans etterfølger.

onsdag 14. september 2016

Årets studentkonferanse arrangeres i Stavanger, 30. september til 2. oktober. Deltakelse er gratis, alt du trenger å gjøre er å melde deg på.

For femte år på rad arrangerer Industri Energi konferanse for studentmedlemmene i forbundet.

Under konferansen vil det bli innlegg og taler om alt fra studentpolitikk til næringspolitikk, arbeidsmuligheter for dagens studenter, fremtidens arbeidsliv, internasjonal solidaritet og hvordan verden utvikler seg.

I tillegg er studentkonferansen en demokratisk samling ogdet skal være valg av studentmedlemmer som skal representerestudentmedlemmene i Industri Energi.

– Vi blir stadig flere og årets studentkonferanse blir den største så langt, med hele 75 plasser, sier Jan Godfrey, leder av studentutvalget. I år skalhans etterfølger velges på konferansen.

Ønsker du mer informasjon om konferansen eller vil melde deg på, klikk på denne lenken her.

 

Vil du jobbe for at studenter får bedre studievilkår?

Vervet som studentleder er ledig og ny person velges på studentkonferansen i Stavanger. Han eller hun skal arbeide på vegne av studentene i Industri Energi. Jan Godfrey har vært leder de sistefire årene og syntes det er vemodig å gå av.

–Det har vært fire spennende århvor vi har bygget opp en sterk studentstemme i forbundet.Nå er vi 2500 studentmedlemmer og jeg er trygg på at det finnes flere engasjerte kandidater som kanutvikle studentarbeidettil industri Energi videre.

Du kan også stille til valg til en av de andre plassene i studentutvalget.

Er du student og har lyst til å jobbe med studentarbeid i Industri Energi har du sjansen nå. Du trenger ingen forkunnskaper, all nødvendig opplæring vil bli gitt.

Somen del av studentutvalget vil du få verdifull erfaring i organisasjonsarbeid, mulighet til å delta på spennende møter og aktiviteter i forskjellige deler av landet, og ikke minst være del av en veldig engasjert og sosial gjeng i studentutvalget.

Er du interessert eller har spørsmål til vervet ta kontakt med lederen av valgkomiteen, Solfrid Lerbrekk. E-post: solfrid.lebrekk@lo.no

Sammen med deg kan vi gjøre studentarbeidet i forbundet sterkere.