Martin Steen er ny administrativ leder i Industri Energi

– Dette er en jobb som betyr noe mer enn seg selv. Jeg får stor glede av å jobbe for fellesskapsverdier, sier Martin Steen.

Han kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL), hvor han jobbet i over fem år.

– Jeg har jobbet mye med journalistikk og kommunikasjon, men de siste årene har jeg jobbet mer med ledelse og det å få mennesker til å jobbe godt sammen, sier Steen.

Steen har tidligere også jobbet med kommunikasjon i LO og LO-forbundet Handel og Kontor. Han jobbet også som kommunikasjonssjef i Industri Energi fra starten av 2007 og til 2015.

– Jeg gleder meg til å jobbe med mange mennesker som jeg har jobbet med før, og også til å bli kjent med mye mennesker, sier Steen til frifagbevegelse.no.

Han gleder seg til å bli kjent med forbundet igjen og komme i gang med arbeidet som administrativ leder.

– Denne jobben føltes riktig for meg, og jeg er glad for at jeg fikk jobben. Jeg er fostret opp på fagbevegelsens verdier, sier Steen, som er sønn av Reiulf Steen, tidligere formann i Arbeiderpartiet.

Steen startet 9. mai som administrativ leder for Industri Energi. Stillingen har vært ledig siden Åshild Egerdal forlot jobben før jul.