Gledelig gjensyn med Fabrikkarbeideren

Klubblederne Per Øistein Kivijärvi, Cay Nordhaug og Ørjan Normann er strålende fornøyd med å få Fabrikkarbeideren. Foto: Atle Espen Helgesen
Klubblederne Per Øistein Kivijärvi, Cay Nordhaug og Ørjan Normann er strålende fornøyd med å få Fabrikkarbeideren. Foto: Atle Espen Helgesen

onsdag 29. januar 2020

Industri Energi lanserte nyhetsbrevet Fabrikkarbeideren på forbundsstyremøtet tirsdag. – Dette er initiativ som vi i landindustrien har ivret for, sier hovedtillitsvalgte Per Øistein Kivijärvi, Cay Nordhaug og Ørjan Normann.

Fabrikkarbeideren er tenkt som et nyhetsbrev med saker om fastlandsindustrien og skal samtidig gi innblikk i saker som forbundet jobber med for industrien. Navnet Fabrikkarbeideren er det samme som gamle Kjemisk forbund hadde på fagbladet sitt fram til sammenslåingen med Nopef i 2006.

Fabrikkarbeideren blir laget av forbundets kommunikasjonsavdelingen og er et likende tilbud som nyhetsbrevet Oljearbeideren for petroleumsindustrien.

-Etter initiativ fra landindustriens representanter i forbundsstyret har vi fått et nyhetsbrev på papir som kan ligge på pauserom ute på industribedriftene. Det er samtidig noe vi kan dele ut til våre medlemmer fra klubbkontorene, sier Cay Nordhaug, hovedtillitsvalgt ved Glencore, Nikkelverket i Kristiansand.

Foreløpig er det et prøvetrykk med et opplag på 2000 eksemplarer. Planen er å gi ut fire utgaver per år.

Forbundsstyrerepresentantene Per Øistein Kivijärvi, Cay Nordhaug og Ørjan Normann oppfordrer alle klubbene/avdelingene i fastlandsindustrien å gå inn i nettbutikken HER for å bestille Fabrikkarbeideren.