Fortsetter tilbudet med ukentlige webinar utover våren

Leif Gunnar Rottem, kurskoordinator. Foto: Atle Espen Helgesen
Leif Gunnar Rottem, kurskoordinator. Foto: Atle Espen Helgesen

mandag 11. januar 2021

Industri Energi fortsetter tilbudet om gratis onsdagswebinar for medlemmene utover våren. – Målet er å gi våre medlemmer og tillitsvalgte nyttig kunnskap og samtidig lære om forbundet, sier kurskoordinator Leif Gunnar Rottem i Industri Energi

Hver onsdag morgen tilbyr Industri Energi digitale seminar på Teams der medlemmer og tillitsvalgte kan lære om forbundet, hvilke fordeler du har som medlem, samt kurs som vil være til nytte for deg i ditt daglige arbeid.

De fleste seminarene har alle medlemmer som målgruppe, mens enkelte kan være mer rettet mot tillitsvalgte og verneombud. Webinaret er kalt OnsdagsWEB1.

-Årets første webinar er allerede på førstkommende onsdag. Da har vi et webinar om hvordan våre tillitsvalgte kan gjennomføre et godt årsmøte. Kurset vil være spesielt nyttig for våre nye tillitsvalgte, men det vil også berøre dagens koronasituasjon som gjør at årsmøtene i år blir annerledes enn normalt, sier Leif Gunnar Rottem som er kurskoordinator i Industri Energi.

En rekke ulike tema

Utover vinteren og våren blir det en rekke ulike tema på OnsdagsWEB1. Det vil både bli presentasjon av saker forbundet jobber med, ulike medlemsfordeler, skolering av tillitsvalgte og verneombud og mer generelle arbeidslivstema.

– Vi vil blant annet gjennomføre et motivasjonsseminar i regi av vår samarbeidspartner Tredjepart. Det vil bli en grundig gjennomgang av hovedoppgjøret 2020 av områdeleder Asle Reime, som hadde det politiske ansvaret for oppgjøret i Industri Energi. Og det vil bli presentasjon av medlemsfordelene våre, som for eksempel Help forsikring og LO Favør, sier Rottem.

Gratis tilbud for alle medlemmer

Onsdagsweb1 er et gratis tilbud for medlemmer av Industri Energi.

Du finner en oversikt over framtidige onsdagswebinar på forbundets nettsider www.industrienergi.no, under fanen «kurs og konferanser». Selve påmeldingen skjer påDin side. Etter du har meldt deg på et webinar vil du motta en bekreftelse med lenke til arrangementet på epost.

Rottem understreker at han setter stor pris på å få innspill om andre tema som kan være av interesse for OnsdagsWEB1. Kan sendes til leif.gunnar.rottem@industrienergi.no.