Elektrokjemisk samarbeidskomité: Stem for et trygt arbeidsliv!

Cay Nordhaug i Elektrokjemisk samarbeidskomité
Cay Nordhaug i Elektrokjemisk samarbeidskomité

onsdag 6. september 2017

Industri Energi-tillitsvalgte i elektrokjemisk industri oppfordrer alle til å stemme for trygt arbeidsliv og industriell vekst i Norge.

Valget 2017 går av stabelen mandag 11. september. Årets valg er et viktig for Norge og arbeidsplassene våre.

Elektrokjemisk samarbeidskomité er en sammenslutning av Industri Energi-tillitsvalgte innenfor ved bedrifter som Elkem, Eramet og Glencore (nikkelverket i Kristiansand). Samarbeidskomiteen representerer 5000 medlemmer. Styret i samarbeidskomiteen hadde møte tirsdag 5. september. Der vedtok de følgende uttalelse:

  • Vil du ha et samfunn hvor arbeidsmiljøloven styrkes og faste stillinger er hovedregelen, eller en fremtid mer midlertidighet, usikkerhet og mindre trygghet?
  • Vil du har gode og stabile rammebetingelser for industrien i Norge? Som for eksempel rimelige kraftpriser til kraftforedlende industri – i stedet for å selge vannkrafta vår til høystbydende til utlandet? Vi har verdens reneste industri i Norge, la oss bruke krafta her!
  • Vil du ha et organisert arbeidsliv hvor vi arbeidstakere har stor innflytelse, eller et Norge med svekket fagbevegelse og mer makt til arbeidsgiverne?

Hvem bør styre landet? Det store verdivalget av stabelen i et valglokale nær deg, mandag 11. september.

Bruk stemmeretten!

På vegne av styret i Elektrokjemisk samarbeidskomité

Cay Nordhaug