Coaching – et kurs for deg som leder/ tillitsvalgt

Vi setter opp et digitalt kurs med Organisasjonspsykologene Bjørnson. Kurset vil sette deg i stand til å ta i bruk enkle prinsipper innen coaching.

Påmeldingsfrist: 10.11.2021
Pris: Gratis for deg som er medlem

Coaching

I vårt arbeid som tillitsvalgte, har vi et spesielt ansvar for å støtte våre medlemmer.

Å utvikle tillit, og å vite når vi skal lytte, når vi skal være en sparringspartner, og når vi skal gi råd er en forutsetning for å lykkes med dette.

På dette kurset får du lære mer om rollen som tillitsvalgt/leder og coach.

Vi jobber med tillitsskapende atferd, hvordan du strukturerer en coachsamtale og effektiv kommunikasjon.

Vi har fått med oss Øivind Bjørnson fra Org.Psykologene Bjørnson til å holde kurset.

Kurset vil gå på teams og er delt opp i to deler. Del 1 går fra 09.00 – 11.00. Pause 11.00 – 12.00. så siste del fra 12.00 – 14.00

Foreleser

Øivind Bjørnson er spesialist innen arbeids- og organisasjonspsykologi. Han har lang erfaring med leder- og organisasjonsutvikling fra en rekke sektorer, inkludert finans, energi, detaljhandel, bygg & anlegg samt offentlige virksomheter.

Han har spisskompetanse i trening og utvikling av toppledere og ledere og har også bred erfaring med å utvikle toppledergrupper.

Øivind er en engasjerende foreleser, som inspirerer og motiverer folk til å utvikle seg og levere resultater personlig og profesjonelt. Han er en dyktig kommunikator, som er god til å involvere ledere og medarbeidere i konstruktive gruppeprosesser som gir ønsket effekt.

Tid og sted

Kurset vil gå på teams og du vil få tilsendt teamslenke i forkant av kurset. Kurset vil starte opp klokka 09.00 -11.00 PAUSE 12.00 – 14.00

Lurer du på noe ?

Ring eller kontakt oss om det er noe du lurer på. Leif Gunnar kan svare på spørsmål rundt kurset.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer

Leif Gunnar Rottem

Leif Gunnar Rottem