Basiskurs for unge medlemmer UTSATT

Nysgjerrig på fagbevegelsen? Vet du hva AML betyr? Hva ligger i en tariffavtale? Er du ung og ønsker å lære mer om Industri Energi og fagforeningsarbeid må du melde deg på vårt basiskurs i Stavanger. Kurset gir deg det grunnleggende du trenger for å være aktiv i fagforeningen din.

Påmeldingsfrist: 13 Januar 2022
Pris: Gratis for deg som er medlem i Industri Energi

Når og hvor

Kurset vil gå i Stavanger i våre egne lokaler i Kongsgata, rett ved buss og tog terminalen ved Breiavannet. De som har lang reisevei vil bo på et hotell i nærheten.

Kurset starter opp kl 10.00 første dag og vil vare til klokka 15.00 siste dag.

Kontorene våre i Kongsgata Stavanger. Foto: Atle Espen Helgesen

Hvem passer kurset for

Kurset passer både for nye medlemmer i forbundet som kan tenke seg å lære mer om forbundet, eller for de som har vært medlem en stund og trenger litt oppfriskning. Kurset er også en ypperlig mulighet til å få inspirasjon til å bli tillitsvalgt.

Hva vil jeg lære på dette basiskurset

På programmet har vi blant annet fagforening for dummies, ung og tillitsvalgt, forhandlinger og kollektive avtaler, pensjon og mye mer. Hvis du er ute etter et kurs som går igjennom det mest grunnleggende du trenger å vite er dette kurset for deg!

Med maks 20 deltakere og bare unge medlemmer blir du raskt kjent med de andre deltakerne, og det blir lav terskel for å stille spørsmål.

Lurer du på noe ?

Ring eller kontakt oss om det er noe du lurer på.

Kontakt:

Alida Johanne Domaas: 95816381 / alida.johanne.domaas@industrienergi.no

Arnfinn Hansen: 90807331 / arnfinn.hansen@industrienergi.no

Lurer du på noe?

Ta kontakt med våre koordinatorer

Cathrine Imsland

Cathrine Imsland

Leif Gunnar Rottem

Leif Gunnar Rottem